En que penseu quan sentiu les paraules: incontinència urinària?

La majoria de nosaltres encara avui dia associem aquest vocabulari amb la figura femenina. ERROR. La incontinència urinària pot aparèixer tant en dones com en homes i no només en l’edat avançada. El PERINÉ MASCULÍ EXISTEIX. És cert que no són tant freqüents les disfuncions del sòl pèlvic com en la dona però no per això menys importants.

Hem de fomentar que cada vegada més els homes coneguin el seu periné i que sàpiguin explorar-se per ajudar a prevenir i detectar d’una manera precoç, aquelles disfuncions més simples que poden minvar molt la seva qualitat de vida.

La incontinència urinària masculina pot aparèixer per exemple després d’una cirurgia de pròstata > PROSTATECTOMIA PARCIAL O BÉ TOTAL/RADICAL.

Sens dubte, el tractament de fisioteràpia de la regió abdomino-perineal pot ser de fran ajuda en el pre i el postoperatori per millorar la incontinència urinària i la disfunció erèctil.

-:-

Per a qualsevol aclariment, no dubtis a consultar trucant al 973 809 777 o entra a Unitat Sòl Pelvià TU I TU Lleida: Fisioteràpia en Obstetrícia i Ginecologia

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , ,