Les teràpies de principi naturista tenen en comú la recerca de l’equilibri personal, el que a Orient se’n diu el yin i el yang, i aquí es coneix com l’harmonia entre el sistema simpàtic i parasimpàtic. La medicina natural no actua directament contra la malaltia sinó que busca restituir el benestar general com a via de curació.

Al·lèrgies, mals d’esquena, trastorns digestius, ansietat, esquinços o migranyes són alguns dels motius que amb més freqüència motiven la seva intervenció, així com persones amb hipertensió o retenció de líquids i molts desnonats per la medicina oficial.

  • ELS ELEMENTS: L’energia del cos i les emocions: l’eix guaridor

L’energia corporal i les emocions dos intangibles pràcticament menyspreats en els paràmetres de la medicina oficial o al·lopàtica, són elements fonamentals, d’elevadíssim valor, en tota la terapèutica no convencional. Se’ls considera focus de malalties, quan estan bloquejats, i també el recurs excepcional que pot conduir a la curació de la majoria de malestars.

L’obstrucció de l’energia del cos en un punt és la base de la malaltia. El treball amb l’energia, el contacte que proporciona el massatge corporal i l’atenció de les emocions són factors essencials.

  • EL CONCEPTE: Potenciar la capacitat natural de la curació

Les teràpies naturistes atenen les persones de foram integral amb l’objectiu de restaurar, equilibrar o harmonitzar la salut, utilitzant elements que actuaran en la mateixa direcció que ho faria la biologia natural de l’èsser humà. Potenciant la seva pròpia energia.

Al centre Tu i Tu trobaràs l’oferta de les següents teràpies naturals a càrrec dels millors experts:

  • REFLEXOLOGIA PODAL

Elimina malestars amb el massatge de la planta del peu > Pràctica d’estimular punts sobre els peus, per donar un efecte beneficiós en un òrgan situat en un altre lloc del cos.

  • ACUPUNTURA

Un dels fonaments de la medicina tradicional xinesa > L’acupuntura parteix del concepte que el cos humà està circumval·lat per uns meridians, o Canals, pels quals es bloqueja l’energia, el Chi, que quan es bloqueja dóna lloc a una malaltia o a un malestar general. Segons aquesta teoria, punxant lleument sobre el punt exacte del bloqueig, aquest es dissol, l’energia torna a fluir i es restableix el benestar. La salut, l’acupuntura, la dieta i l’ús de plantes curatives constitueixen els tres eixos fonamentals de la medicina tradicional xinesa, una terapèutica que busca la recuperació harmonitzada de l’organisme com a via de curació de les malalties. Al seu país d’origen competeix amb la pràctica de la medicina occidental.

  • DRENATGE LIMFÀTIC

Elimina líquids, desintoxica, relaxa i reforça les defenses > Es tracta d’una forma de massatge que incideix directament sobre el sistema limfàtic, responsable d’eliminar toxines i potenciar el sistema immunitari. Aquest drenatge afavoreix la circulació sanguínia i resulta curatiu en les persones que pateixen inflor de cames i peus per una deficient distribució limfàtica, o a causa d’un sedentarisme excessiu. Pot evitar l’aparició de cel·lulitis. Es considera eficaç contra l’estrès, l’ansietat i les cefalees i migranyes causades per tensió. La seva eficàcia es potencia combinat amb la pràctica d’exercici físic i una dieta que impedeixi l’acumulació de líquids.

  • FLORS DE BACH

Essències per equilibrar l’ànima > Sèrie d’essències naturals utilitzades per tractar diverses situacions emocionals, com pors, soledat, desesperació, estrès, depressió i obsessions.

Demana cita trucant al 973 809 777 o entra a Fisioteràpia i/o Acupuntura

Etiquetes: , , , , , , , , , ,